PISPALA VILKKARI OFF 11.-12.3.2017

Pispala Vilkkari OFF la-su 11.-12.3.2017

Pispalan oma lyhytelokuvafestivaali Pispala Vilkkari OFF palaa takaisin tauon jälkeen! Hirvitalolla ja Pispalan Kirjastotalolla nähdään lauantaina 11.3. lasten tekemiä lyhytelokuvia, animaatioita, musiikkielokuvia ja lyhytdokumentteja eri vuosikymmeniltä. Luvassa on myös yksi juhlanäytäntö ja kolme kantaesitystä, muun muassa Katariina Lillqvistin uusi animaatio saa Vilkkareilla Pispalan-ensi-iltansa.

Punaisena lankana yli 20 elokuvan kokonaisuudessa on PISPALA. Elokuvia on joko kuvattu Pispalassa, niiden tekijät ovat pispalalaisia tai niissä on jokin muu vahva Pispala-side. Tampereen lyhytelokuvajuhlien pitkäaikainen ohjelmistosuunnittelija Raimo "Rake" Silius on koonnut tapahtumaa varten erityisen tietopaketin Pispala-elokuvista – tietysti aiheeseen liittyvien elokuvien kera.

Vilkkarien päätösklubilla sunnuntai-iltana 12.3. on luvassa ennenkuulematonta elokuvamusiikkia ennennäkemättömiin elokuvakoosteisiin. Tampereen vapaan improvisaation seura kutsuu kaikkien vapaaplaneettojen kansalaiset kollektiivisiin jameihin Vastavirran Pub Yläkertaan!

Hirvitalo sijaitsee osoitteessa Hirvikatu 10 ja Pispalan Kirjastotalo suoraan vastapäätä Hirvikatu 9 – Tahmelankatu 14 kulmassa. Paikalle pääsee bussilla 25, Tahmelan liikekeskuksen pysäkki.

Vastavirran osoite on Pispalan valtatie 39. Lähellä on Ahjolan pysäkki, johon pääsee monilla eri busseilla. Paikan paras maamerkki on viereinen haulitorni!