Pispalan Kirjaston Kynäjalavalogo
Pispalan Kirjasto Pispalan valtatie 21

LAINAUSTOIMINNAN KESKEYTYS

Niin muuttuu maailma! Aluehallintoviraston uusia suosituksia ja valtioneuvoston linjauksia noudattaen Pispalan kirjasto lopettaa toistaiseksi kaiken lainaustoiminnan. Emme halua millään tavalla vaarantaa asiakkaidemme turvallisuutta. Tätä ennen varatut kirjat voi vielä noutaa sovitusti.

Verkkokirjaston kehittäminen jatkuu kuitenkin koko ajan, ja lainauskokoelma inventoidaan perin pohjin, jotta tietokantaan pujahtaneet puutteet ja virheet saadaan kitkettyä pois mahdollisimman tehokkaasti. Pakollisen tauon jälkeen verkkokirjastojärjestelmä otetaan käyttöön kaikilta osin.

Kirjastoyhdistyksen jäsenet saavat halutessaan omat käyttäjätunnukset, joilla pääsee varaamaan kirjoja, uusimaan lainoja ja tarkastelemaan omia lainaustietoja. Toivomme, että tämä uudistus helpottaa kirjaston käyttöä ja pitkällä tähtäimellä myös tuo uusia asiakkaita.

Leppoisaa viikkoa!

Näkymä Pispalan valtatieltä Näsijärvelle – Reuharinniemi ja Reuharinsaaret
Näkymä Pispalan valtatieltä Näsijärvelle – Reuharinniemi ja Reuharinsaaret

Tue sinäkin Pispalan Kirjastoyhdistyksen toimintaa maksamalla minimijäsenmaksu 5 € tai omavalintainen, suurempi kannatusjäsenmaksu tilille FI06 8000 1270 9340 38.

Jäsen- ja/tai kannatusmaksun voit maksaa myös Pispalan Kirjastolla.


Pispalan Kirjastoyhdistys ry oli mukana 38. Pispalan Karnevaaleilla lauantaina 18.5.2019.
Näistä linkeistä löytyvät Pispalan Karnevaalien KOTISIVUT ja HISTORIA.