TOIVERUNOILTA

Pispalan kirjastolla pe 12.6.2020 klo 18-19:30 - katso taltiointi YouTubesta.

Duo Marja Skaffari (laulu) ja Riku Poramo (kitara) esittävät sävellettyjä runoja Pispalan kirjastolla. Näyttelijä Marja Skaffari myös lukee yleisön toiverunoja. Minkä runon sinä haluaisit tänään kuulla?

Toivomukset voi lähettää etukäteen sähköpostiosoitteeseen tai esittää suoraan paikan päällä. Tapahtuma on kahdeksas osa Pispalan kirjaston "Kirjasto kotonasi"-livestriimisarjaa ja nähtävissä kirjaston FB-sivulla, joten jos et pääsekään paikan päälle voit antautua poetiikan vietäväksi myös muissa maisemissa.

Tervetuloa!

Kitaristi Riku Poramo ja näyttelijä Marja Skaffari toiverunoillassa pe 12.6.2020 Pispalan kirjastolla