UITON AIKA PISPALASSA

Tukkilaisorkesteri Oksetti ja Hirvikoira Hirvonen
TAPAHTUMA ON SIIRRETTY MYÖHEMPÄÄN AJANKOHTAAN.

Vastavirran Yläkerrassa soi rillumarei. Piirun Uiton aika Pispalassa -näyttely on esillä ja Hirvitalon kansankeittiö tarjoilee keittoa. Pispalan kirjaston kirjoja myynnissä.

Näsijärvestä Pyhäjärveen rullien päällä ja uittokourussa rymisevät tukit rytmittivät Pispalaa noin 100 vuoden ajan. 1960-luvulla tukinuitto loppui, nyt tukkijätkät ovat täällä taas!

Tukkijätkä Olli Lehto

Ohjelma:
- klo 15-17 savottaorkesteri Oksetti (Pirkka-Hämeen jätkäperinneyhdistys) soittaa rillumareimusiikkia, musiikin lomassa tukkijätkä Olli Lehto tarinoi.
- klo 17 eteenpäin Hirvikoira Hirvonen esiintyy.

Lisäksi:
- Biljardipöydän ympärillä Uiton ajan näyttely (Piirusta lainassa)
- Pispalan kirjaston myyntipiste
- Hirvitalon kansankeittiö

Tilaisuuden järjestävät Pispalan kirjasto, Rakennuskulttuurikeskus Piiru, Pispalan musiikkiyhdistys, Hirvitalon kansankeittiö ja Vastavirta.