ELMA - Elämys- luonto ja matkailuilta

Pispalan kirjastolla keskiviikkona 14.4.2021

Kiinnostaako ekomatkailu massaturismin sijaan? Tai seikkailut Venäjällä? Jos vastaus on kyllä, niin suosittelemme katselemaan tämän tallenteen!

Osuuskunta ELMA Lahdesta kävi vierailemassa Pispalan kirjastolla 14.4.2021. Tallenteella osuuskunnan aktiivit Antti Holopainen ja Tiia Kohonen kertovat toiminnastaan sekä siitä, mitä 2020-luvun kulttuuri- ja elämysmatkailu voi pitää sisällään. ELMA uskoo, että koronapandemia tulee muuttamaan matkailua pysyvästi – ja muutos saattaa olla kohti kestävämpää kehitystä.

Yhteistyössä:
Osuuskunta ELMA ja Pispalan Kirjastoyhdistys

Livestream: Osuuskunta ELMA - Elämys- luonto ja matkailuilta Pispalan kirjastolla keskiviikkona 14.4.2021